Sorprèn, motiva, innova

Descobreix una nova forma d’alliberar la genialitat del treball en equip, basada en la creativitat com a font d’innovació i superació, i com a mètode per crear xarxes professionals.

Vols organitzar un Networking Creatiu que aporti valor real, on els professionals i emprenedors es coneguin, comparteixin, gaudeixin i connectin de debò?

T’interessa posar en marxa Accions de Teambuilding (online i presencial) per motivar al teu equip, sortir de la rutina, reforçar la confiança, activar el sentiment de pertinença, i millorar l’ambient de treball?

En aquests temps d’incertesa i canvis que vivim, és imprescindible adquirir i potenciar l’habilitat creativa entre els equips, com a clau per plantejar i superar reptes, pivotar, canviar dinàmiques i hàbits establerts i trobar noves vies que permetin innovar i moure’s sense por en un terreny desconegut.

Crear espais de seguretat i confiança on les ments creatives puguin sorprendre(‘s) i crear sinèrgies, facilita l’actitud proactiva, augmenta la motivació i millora la productivitat personal, professional i empresarial.

Què t'oferim?

Què t'oferim?

EXPERIÈNCIES VIRTUALS:
deixem la pantalla tremolant!

La màgia de les trobades presencials traslladades al format online. Les tendències i les necessitats estan canviant, i nosaltres canviem amb elles. T’oferim esdeveniments virtuals molt humans, amb alta interacció, gamificació i esperit creatiu.

Adaptem els esdeveniments a la realitat que vivim i dissenyem  experiències immersives pròpies de l’entorn digital, que es potencien a través de l’art i la interacció de persona a persona.

Aquest format és perfecte per tu si:

Esdeveniments de NETWORKING:
vitalitat i energia creativa per construir vincles professionals

L’intercanvi de targetes com si fossin “cromos” és cosa del passat.

Aquí organitzem networkings on la creativitat enlluerna, el joc activa l’intercanvi i l’art potencia la comunicació.

Som especialistes en crear propostes tan creatives i sorprenents com transgresores, on l’experiència com a professional impacta també a nivell personal, despertant així la implicació, la motivació i l’escolta activa entre les persones

Aquest format és perfecte per tu si:

TEAMBUILDING:
un oasi creatiu on els reptes es converteixen en èxits

Ens  fascina portar l’humor, la creativitat i el joc a les rutines d’empresa, som especialistes en liderar i conduir equips cap al canvi des de l’escolta, l’empatia i la creativitat.

Als nostres teambuildings posem en valor a les persones, per despertar la seva motivació i sentiment de pertinença al grup. Reforcem de forma experiencial, visual i tangible la idea de que la força col·lectiva millora la productivitat de les empreses i afavoreix un millor clima laboral entre les persones.

Aquest format és perfecte per tu si:

Si t’has identificat amb algun d’aquests punts, parlem-ne! Dissenyarem per tu una proposta a mida de les teves necessitats.

COACHING I MENTORIA creativa per a projectes i equips en transformació

A vegades, dins dels equips apareixen conflictes interns o dificultats per exercir un bon lideratge transversal, on cada persona senti la confiança per participar activament, exposar les seves opinions o prendre decisions. Altres vegades, els projectes s’estanquen, es fa difícil avançar i fa falta traçar noves línies de transformació i evolució.

En aquests casos, una única sessió de teambuilding no sol ser suficient: fa falta un treball d’acompanyament que permeti:

Als processos de coaching creatiu intervé el nostre equip de coaches i terapeutes especialitzats, per tal de dissenyar les trobades segons els objectius marcats i facilitar espais de seguretat i confiança que permetin una comunicació efectiva.

Són projectes que marquen un abans i un després:

Et proposem tenir una primera conversa, per conèixer les teves necessitats i explicar-te com podem ajudar-te a aconseguir la transformació que busques.

Han confiat en nosaltres

Com treballem?

R.E.D. Creative Thinking: un mètode trencador per teixir xarxes entre persones

Creem propostes transformadores d’alt impacte, enfocades a la millora de les relacions personals i professionals. Propostes que potencien la motivació i disparen la productivitat a les empreses. I com ho fem? Mitjançant la nostra metodologia pròpia, que fusiona disciplines vinculades a la comunicació, els recursos humans i la innovació creativa.

El teu objectiu serà el protagonista de tot el procés de treball, i combinarem les disciplines més adients per aconseguir-lo.

La foto del teu esdeveniment ideal

Posarem el focus en allò que vols aconseguir, les teves metes i valors a transmetre.
Investigarem a la teva audiència i al teu mercat, per crear la proposta perfecta per a tu.

Proposta d’acció
creativa

Una experiència original i a mida, dissenyada per sorprendre, inspirar i motivar a les persones a relacionar-se entre elles.

Execució al
100%

Coordinació, producció i dinamització global de l’activitat proposada.

Anàlisi de l’impacte generat

Memòria final de projecte: informe de resultats, amb dades estadístiques, informació rellevant i fotografies de l’esdeveniment.

Tot això, amb una alta dosi de flexibilitat per gestionar la forma en què les persones interactuen, reaccionen i es relacionen en directe.

Això és el que diuen els nostres clients

Això és el que diuen
els nostres clients

Vols descobrir el poder transformador de la creativitat?

Contacta’ns i comencem a donar-li forma a una experiència que inspiri comunitat, cregui sinergies i generi un veritable canvi.