Accions comunitàries i projectes de participació ciutadana

Generem experiències immersives d’alt impacte, on les persones i la comunitat són el centre, i la creativitat és el mitjà per aconseguir els objectius marcats.

T’oferim molt més que entreteniment

Per nosaltres, l’art, la creativitat i el joc són eines fonamentals d’integració, col·laboració, participació i experimentació.

Son vehicles per:

Despertar la imaginació
Afavorir la inclusió
Promoure el respecte
Fomentar els vincles
Millorar la comunicació
Impulsar la participació

Si busques crear un canvi o una transformació, ajudar a integrar valors, facilitar la reflexió o promoure activitats comunitàries que deixin empremta, som el teu equip!

Què t'oferim?

Accions i processos de participació ciutadana

La creativitat i la imaginació ajuden a crear xarxes entre les persones, sempre des del respecte, la inclusió i la integració. Són impulsors naturals de participació, de motivació i de la millora de la convivència.

Realitzem activitats que desperten la veu comunitària i col·lectiva de les persones, en projectes i consultes on l’opinió de la ciutadania és indispensable.

Experiències & tallers d’expressió creativa

La forma en la que ens comuniquem genera vincles: ja sigui amb la nostra família, amb el barri o dins de les comunitats i escoles.

Quan ens expressem a través de l’art, la comunicació s’expandeix. Baixen les resistències i s’obre el camí cap a l’experimentació.

A les nostres experiències i tallers la importància rau en el procés creatiu, que ens permet treballar objectius i valors, i aportar petits grans de sorra cap a la transformació social.

Art col·lectiu

L’art integra. Fusiona. Crea ponts entre realitats diverses.

En les activitats d’art col·lectiu, l’espai públic adopta noves inèrcies i usos. Es creen sinergies transgeneracionals i plurals basades en el respecte mutu i col·lectiu, i es potencien espais de reflexió i creativitat compartida.

Espai lúdic: Portem el joc al carrer!

Ens inspira el joc que permet explorar, que enriqueix, que crea vincles i aprenentatges.

Per això, la nostra meta és generar espais de joc lliure on tinguin prioritat la llibertat de creació, el respecte, la integració i el bon ambient familiar. Recuperar espais de joc tradicional al carrer és una necessitat i un dret fonamental.

Les activitats lúdiques enforteixen els vincles familiars, potencien les relacions entre persones i generen un ambient festiu, proper i alegre. En les nostres propostes, petits i grans juguen per igual, proven, construeixen i, sobretot, gaudeixen!

El poder del joc és molt potent, integrador i transformador. Comencem? 

Com treballem? Mètode R.E.D. Creative Thinking

La nostra metodologia és una fusió viva de disciplines, tècniques i recursos que es relacionen entre si per crear propostes transformadores.  

El teu propòsit és la nostra meta

A partir de la informació que ens proporciones, fem un estudi previ de les necessitats, la problemàtica a resoldre, o els objectius a assolir.

Proposta d'intervenció creativa

Una solució única i personalitzada, per respondre a allò que necessitis transmetre, aconseguir o millorar.

 

Execució al
100%

Coordinació i   producció integral de l’activitat proposada, amb l’art i el joc com elements de mediació i transformació.

Anàlisi de l’impacte creat

Memòria final del projecte: informe de resultats  amb dades estadístiques , informació rellevant i fotografies

Tot això, amb altes dosis de flexibilitat per gestionar la forma en què les persones interactuen, reaccionen i es relacionen en directe.

Som una empresa sostenible

La sostenibilitat és un dels nostres valors corporatius i estem compromesos a avançar en el desenvolupament sostenible per mitjà de la nostra activitat.
diploma-creactium-src-sostenibilitat

Han confiat en nosaltres

Et sumes a alliberar el poder transformador de l’art?

Ens encantarà conèixer el teu propòsit, per a dissenyar amb tu la proposta que farà possible el canvi que busques.