Teambuilding per Barcelona Activa

Servei: Teambuilding

Client:  Barcelona Activa

Data: Maig 2018
Lloc:  Convent de Sant Agustí, Barcelona

Descripció i objectius:

El projecte va consistir en un teambuilding organitzat per un equip de 80 persones que formaven part del departament administratiu de Barcelona Activa. Vam crear un espai on interrelacionar-se i conèixer-se, en el que, a través de dinàmiques de Design Thinking i de joc seriós, les persones poguessin exposar de manera anònima quin serien els seus reptes pel proper any i quines coses necessitaven millorar. També vam utilitzar el llapis col·laboratiu per tal d’escriure el lema de l’equip entre tots. Com a tancament, vam fer un ART Challenge de pintura col·laborativa, en el que, per equips, van pintar una obra d’art personalitzada pel seu departament, que contenia els valors de Barcelona Activa.

Resultats:

Es van identificar temes comuns que interessaven als participants. Es va potenciar la unió i el treball entre equips. I, com a record de la jornada, l’obra d’art col·laborativa es va col·locar a l’entrada de la seu principal de Barcelona Activa.


Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.