Setmana de teambuilding per 150 treballadors

Servei: Teambulding / Icebreakers / Olympic Games / Sopar espectacle Akelarre

Client:   Nomads Events per TEAM CMP

 

Data: Juny 2019
Lloc:  Monestir de Boltaña, Huesca

Descripció i objectius:

El projecte va consistir en una setmana intensiva d’activitats que vam dissenyar i dinamitzar per 150 treballadors. Conjuntament amb Nomads Events, vam realitzar tot el disseny, la producció i la dinamització de les activitats realitzades, que va incloure diferents intervencions:

  • ART Challenge (activitat de teambuilding),
  • PIC challenge (activitat Icebreaker, amb fotografies dels participants de quan eren petits),
  • espectacle d’Akelarre durant el sopar final, amb atrezzo fet a mà,
  • jocs olímpics organitzats per grups, on van anar passant per diferents reptes i estacions de joc fins arribar a la meta.

Resultats:

Les diferents activitats realitzades durant la setmana van facilitar la unió de l’equip, la integració i la motivació que necessitava el nostre client.

“Creàctium és un equip de persones creatives, implicades i molt professionals. Destacaria l’atenció al detall i el tracte proper amb nosaltres. Treballar amb ells es tradueix en oferir un valor afegit al nostre servei final. Treballem com un sol equip des del briefing fins el dia de l’esdeveniment, cosa que ens proporciona un servei orientat a l’excel·lència. El que els fa singulars és la creativitat i implicació a cada projecte i, per descomptat, l’equip de persones que el conformen que són especialistes en diferents àrees. Des de fa anys que treballem junts en diferents projectes, tots diferents han generat un impacte molt positiu en nostre client final”.

Xènia Herrera (CEO Nomads Events)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.