Racó de Networking Creatiu

Servei: Networking

Client:   TRAM DE BARCELONA, amb @BothPeople&Comms

 

Data: Setembre 2019

Lloc:  Museu de les Aigües, Barcelona

Descripció i objectius:

TRAM Barcelona va organitzar un acte institucional per celebrar el seu 50è aniversari, i nosaltres vam ser els encarregats d’organitzar un espai de Networking com a culminació de l’acte, on els i les participants van escriure missatges i desitjos a partir de diferents elements creatius, i els van penjar en un arbre de cartró tridimensional fabricat per nosaltres de forma artesanal, deixant la seva empremta i veu, respecte els seus desitjos del futur del servei. D’aquesta forma, el Racó de Networking Creatiu es va convertir en un lloc d’intercanvi i comunicació entre persones, així com un espai de reflexió i lectura de tots els missatges escrits. També va brindar un espai de distensió i originalitat al propi acte institucional.

Resultats:

Les persones participants van poder connectar de manera diferent i divertida. L’espai de Networking creatiu va servir per apropar-se i generar converses en un espai singular.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.