Racó de Jocs de Sants-Montjuïc

Servei: Espais de joc

Client:   Districte de Sants-Montjuïc, Barcelona

Data: Des de 2018 fins l’actualitat
Lloc:  El Poble-sec, Barcelona

Descripció i objectius:

Projecte de transformació d’usos de la Plaça de les Navas i de la Plaça Doctor Pere Franquesa (Poble-sec), on es decideix fer una proposta lúdica per apropar el joc saludable a les famílies i als infants del barri, procedents de diverses realitats culturals i socials. Amb una freqüència setmanal, durant els mesos de primavera i estiu i des de fa 4 anys, generem aquests espais de joc en família, on busquem inculcar valors com la diversitat i el respecte i integrar als pares i mares en el joc amb els infants. L’equip que porta aquest projecte en Creàctium també és divers, cosa que facilita un espai de confiança i apropament per a totes les realitats culturals que conviuen al barri.

Resultats:

Es tracta d’un projecte que promou i facilita la integració entre les diferents cultures. Al finalitzar cada temporada de jocs, es recull una memòria amb dades estadístiques i observacions que plasma la transformació que hem anant observant. Al llarg del temps, hem pogut anar comprovant diferents millores en relació als objectius proposats i anem marcant nous objectius a mida que el projecte va avançant.


Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.