Quiosc de Jocs de Gràcia

Servei: Espais de joc

Client: Districte de Gràcia, Barcelona

Data: Des de 2018 fins l’actualitat
Lloc:  Plaça del Sol, Gràcia (Barcelona)

Descripció i objectius:

El Districte de Gràcia ens convoca per dissenyar una estratègia dins el programa Pla de Places, que busca fer un canvi d’usos a l’espai públic, concretament a la Plaça del Sol. Des de 2018 fins l’actualitat, acompanyem i dinamitzem el Quiosc de Jocs amb propostes lúdiques per a totes les edats. L’espai i la proposta ja s’han convertit en un punt de trobada de referència per a totes les famílies del barri, que venen amb entusiasme a cada edició. L’acció es realitza de dilluns a divendres en temporada de primavera/estiu.

Resultats:

El Quiosc de Jocs s’ha convertit en una referència al barri. Nombroses famílies participen activament de les activitats. Gràcies a aquesta activitat, s’ha aconseguit transformar la plaça en un espai familiar, que conviu amb d’altres usos que té en altres moments del dia (especialment durant les nits, que es converteix en un punt de trobada de col·lectius més joves).


Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.