Networking Gamificat

Servei:  Networking

Client:   Barcelona Activa i APGCC (Associació de Professionals de la Gestió Cultural)

 

Data: Octubre 2019
Lloc:  La Sedeta, Barcelona

Descripció i objectius:

Sessió de Networking de 2h per potenciar la xarxa professional entre 20 gerents d’equipaments culturals del barri de Gràcia, Barcelona, creant ponts de comunicació i  xarxa entre persones i projectes del mateix sector, a través de metodologies de joc i creativitat, tals com @LegoSeriousPlay, @DesignThinking i @CreativeThinking

Resultats:

Les persones participants van poder connectar de forma diferent i divertida, compartint i dissenyant estratègies de millora pels seus projectes i posant el focus en la importància de teixir xarxes professionals per tal de progressar amb èxit.

“Adaptació, creativitat i capacitat de comprensió de les necessitats formulades són les tres principals característiques que han fet de Creàctium un dels proveïdors que tinc en ment a l’hora de gestionar esdeveniments”.


Lluís Mauri (Tècnic Coordinador Barcelona Activa)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.