Networking Gamificat

Servei: Networking

Client:   Palau Avança, Ajuntament de Palau Solità i Plegamans

Data: Setembre 2019

Lloc:  Auditori de Can Cortés, Palau Solità i Plegamans

Descripció i objectius:

Sessió de Networking de 2h per potenciar la xarxa professional entre 40 emprenedors i pimes de diferents sectors, amb seu a Palau Solità i Plegamans, creant ponts de comunicació i xarxa entre els i les participants a través de metodologies de joc i creativitat per potenciar un espai de confiança on compartir i intercanviar amb èxit.

Resultats:

Les persones participants van poder connectar de manera diferent i divertida, compartint i dissenyant estratègies de millora pels seus projectes i posant focus en la importància de teixir xarxes professionals per tal de progressar amb èxit.

“Des del Servei de Promoció Econòmica Palau Avança treballem amb Creàctium per dinamitzar un networking empresarial al nostre municipi. Destaquem la seva professionalitat, responsabilitat i capacitat d’adaptació al nostre projecte, que ja estava en marxa. L’equip de professionals de Creàctium va saber fer-se’l seu i gestionar-lo de manera creativa i rigurosa. Uns bons professionals per contractar”.      

Roser Alegre (Tècnica del Servei d’Ocupació i Empresa, Palau Avança)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.