Networking d’Improteatre per Barcelona Activa

Servei: Networking

Client:   Barcelona Activa

Data: Setembre 2018
Lloc:  Centre Cultural La Lira

Descripció i objectius:

Networking organitzat per Barcelona Activa, amb personal directiu de diferents entitats esportives de Barcelona. L’objectiu era que es coneguessin entre ells, teixir xarxes i establir sinergies professionals. Per això, vam organitzar un networking de teatre improvisat, en el que, a partir d’unes frases, les persones participants recreaven diferents situacions relacionades amb el dia a dia dels seus llocs de treball.

Resultats:

Al treballar en grups per escenificar la interpretació, les persones es van anant coneixent millor i posant en comú, de manera improvisada, diferentes situacions que tots compartien a les seves entitats. D’aquesta manera es va trencar el gel fàcilment i es van afavorir les relacions entre persones que, fins feia poques hores, no es coneixien.

“Adaptació, creativitat i capacitat de comprensió de les necessitats formulades són les tres principals característiques que han fet de Creàctium un dels proveïdors que tinc en ment a l’hora de gestionar esdeveniments”.

    

Lluís Mauri (Tècnic Coordinador Barcelona Activa)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.