Networking creactiu al congrés BICD

Servei: Networking

Client:   BARCELONA ACTIVA i AJUNTAMENT DE BARCELONA, amb @Both People & Comms

      

Data: Octubre 2017 i 2018
Lloc:  Museu Marítim, Barcelona

Descripció i objectius:

Barcelona Activa organitza cada any el Congrés Internacional BICD “Barcelona International Community Day” dedicat a persones, emprenedors, pimes i EXPADS especialment. Ofereix diverses activitats i, durant dos anys consecutius, hem tingut el plaer de dissenyar i dinamitzar les activitats de Networking. Un total de 6 sessions diferents, amb enfocs i metodologies diferents, dedicades a generar vincles professionals entre persones de diversos sectors i procedències. CREATIVE NETWORKING / NETWORKING TREES / SPEED NETWORKING / NETWORKING EN FEMENÍ, entre d’altres.

https://meet.barcelona.cat/international-community-day/

Resultats:

Les persones participants van generar moltes sinergies i vincles professionals de qualitat. Es van emportar contactes realment útils i possibles col·laboracions. A més a més, van gaudir participant de forma activa i lúdica a les sessions, molt diferents a les d’un networking convencional.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.