Nadalàctic | Fira del joc i la creativitat al Nadal

Servei: Accions temàtiques

Client: Districte de Gràcia, Ajuntament de Barcelona

Data: 2017-2019 (3 edicions consecutives)
Lloc:  Plaça del Sol, barri de Gràcia, Barcelona

Descripció i objectius:

Disseny i producció total de l’esdeveniment com a producte propi, que inclou cinc dies a jornada completa, des del matí fins última hora de la tarda. A una carpa de 20x15m proposem activitats artístiques i creatives que afavoreixen l’ambient lúdic familiar. A la vegada, s’inclou un racó de petita infància (0-3 anys), un racó de jocs i un racó de tallers creatius. Les persones poden accedir gratuïtament i cada dia es troben activitats diferents per gaudir en família.

Un projecte que promou la xarxa amb l’associació de veïns i veïnes de la Plaça del Sol i amb els comerços de la zona. S’organitza un sorteig l’últim dia de la fira, en el que cada comerç regala un obsequi i les persones participants guanyadores van a recollir-lo a les botigues, generant un retorn al comerç del barri.

Resultats:

Cada any passen un total de 2500 persones per l’esdeveniment. Es generen xarxes entre col·lectius, famílies, i es dona un fort impuls al comerç local. En aquest projecte sempre involucrem al nostre equip de voluntaris de la Fundació Comtal, als quals formem i treballen com a part de l’equip Creàctium durant els dies de la fira.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.