Formació sobre lideratge i comunicació

Servei: Coaching / Formació

Client: UB i APGCC

 

Data: 2017 i 2018
Lloc:  Tradicionàrius (Gràcia) – Esdeveniment APGCC | UB – Formació PAS Comandament de la UB

Descripció i objectius:

Aquest projecte es va realitzar en dues ocasions, una d’elles per la APGCC, i l’altra per la UB. Vam realitzar una sèrie de formacions on es van treballar aspectes teòrics i pràctics relacionats amb la comunicació i el lideratge. En tots dos casos van assistir unes 25 persones.

Resultats:

Aquests projectes permeten, a través d’experiències lúdiques i creatives, millorar la comunicació entre les persones i facilitar que s’expressin. Són formacions que aporten valor i coneixement, a la vegada que faciliten l’experimentació real de totes les persones que participen davant qüestions vinculades a la comunicació i el lideratge. Al finalitzar, vam realitzar un informe amb les conclusions finals.

“La nostra experiència amb Creàctium ha estat molt positiva pels resultats obtinguts, la seva aplicabilitat i la pròpia valoració dels participants, treballadors (PAS) de la UB. La dinàmica que van servir a l’aula tan innovadora, fa que el personal estigui distès, col·labori i participi a totes les activitats. Per últim, fer menció a la professionalitat dels formadors i el feedback que donen en tot moment durant el procés formatiu”.    

Dolors Güell (Tècnica de Formació i Formació PAS – Universitat de Barcelona)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.