Fira GRAN

Servei: Esdeveniments

Client:   Airun Serveis Culturals, per Ajuntament de Barcelona

 

Data: Maig 2016
Lloc:  Museu Marítim de Barcelona

Descripció i objectius:

Fira GRAN és una fira que conté espais i stands per impulsar el benestar de la gent gran a Barcelona. Vam dinamitzar un espai creatiu on les persones grans podien apropar-se i deixar la seva empremta creant una obra creativa col·laborativa.

Resultats:

En aquest espai creatiu, les persones grans van trobar un lloc on compartir les seves vivències, les seves experiències, la seva història. Va ser un espai on sentir-se escoltats. Moltes d’elles es van emocionar, perquè no pintaven des de ben petites.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.