Festa de Sant Jordi

Servei: Accions temàtiques

Client:   Ajuntament de L’Ametlla del Vallès

Data: 3 anys consecutius: 2017, 2018 i 2019
Lloc:  L’Ametlla del Vallès

Descripció i objectius:

Cada any realitzem una proposta nova de producció i dinamització del Dia de Sant Jordi a l’Ametlla del Vallès. Des de Creàctium ens encarreguem del disseny, la producció integral i la dinamització de la jornada amb activitats familiars i per a totes les edats.

Resultats:

Cada any participen unes 250 persones, que s’involucren en les diferents propostes orientades a promoure la lectura i la festivitat de Sant Jordi, fugint de certs estereotips de la llegenda tradicional per donar protagonisme a la creativitat i a la participació familiar.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.