Coaching d’equips per la Universitat de Barcelona

Servei: Coaching d’equips

Client:   Universitat de Barcelona

Data: 2018 i 2019
Lloc:  Universitat de Barcelona

Descripció i objectius:

Es va realitzar un treball de coaching per resoldre conflictes i cohesionar l’equip. Es van organitzar 10 sessions distribuïdes en 2 anys, amb metodologies d’estil lúdic i creatiu, per tal que la gent s’expressés i manifestés com se sentien mitjançant diferents dinàmiques. El projecte va incloure, a més a més, un seguiment en profunditat de l’equip durant els dos anys.

Resultats:

A través de dinàmiques anònimes, els/les participants van anar expressant com se sentien i que els hi agradaria canviar. Això ens va permetre extreure un consens grupal de cap a on volien anar, i realitzar informes pel client, amb els següents propòsits i passos a realitzar.

 

“Les sessions que vam fer amb l’equip d’assessorament lingüístic dels Serveis Lingüístics de la UB, ens van servir per poder obrir la ment cap a noves maneres de mirar als companys i les tasques. Vam treballar amb elements de creació i joc, amb l’inestimable suport dels professionals de Creàctium, que ens va permetre descobrir nous camins i possibilitats”.     

Marta Juncadella (Responsable al Dept de Serveis Lingüístics. Universitat de Barcelona)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.