Celebració del Día de los Muertos

Servei: Accions temàtiques

Client:   Centre Cívic Vil·la Florida

Data: Octubre 2018
Lloc:  Centre Cívic Vil·la Florida

Descripció i objectius:

Aquest projecte consisteix en una acció que s’emmarca en una temàtica específica. En aquest cas, el Día de los Muertos. La temàtica es recrea en l’espai, per tal que l’acció sigui immersiva. En aquesta ocasió vam recrear un altar mexicà i es va realitzar un taller de màscares artesanals amb les 30 famílies assistents.

Resultats:

Partint de la temàtica del Día de los Muertos, es va aconseguir transformar un espai inspirat en aquesta festivitat, apropant la cultura mexicana a la ciutat de Barcelona. Aquest tipus de projectes aporten més que un taller: són una autèntica experiència immersiva i d’adquisició de coneixements culturals.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.