ART Challenge: Teambuilding a través de l’art

Servei: Teambuilding

Client:   Més de 30 clients han contractat aquesta activitat
Data: des de 2016 fins l’actualitat

Descripció i objectius:

 Activitat realitzada en més de 50 ocasions, amb grups des de 10 fins a 180 persones. Una activitat que portem realitzant des del 2016, i és èxit assegurat! Al realitzar-se en equip, sempre s’aconsegueix complir el repte en el temps indicat. Cadascun dels equips completa i presenta una obra d’art i, al finalitzar, se n’adonen que cada un d’ells ha estat treballant en un fragment d’una obra molt més gran, que s’aconsegueix gràcies a la feina de tots els equips. És una activitat que es pot fer de forma independent o com a part d’un esdeveniment o acció més gran. 

Resultats:

El final sempre és impactant: al reunir les obres, els diferents grups veuen que la seva creació forma part d’una obra molt més gran. A vegades és una obra mestra reconeguda (de Picasso o Miró), i d’altres, és una obra que creem i il.lustrem a mida per a cada client, representant els seus valors d’empresa. És una activitat que ajuda a cohesionar equips, fomentar la unió i els valors de l’empresa o l’organització.

 

“Fa ja molts anys que treballem amb l’equip de Creàctium i és sempre garantia de creativitat i professionalitat. Hem creat molts productes conjuntament que han funcionat molt bé amb els nostres clients i esperem crear molts més. Som uns enamorats de la nostra feina i això es transmet.     

Vanesa Ribas (CEO Essentia Bcn)

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.