Accions participatives durant el Dia sense Cotxes

Servei: Projectes de participació ciutadana

Client:   Camí Amic, Ajuntament de Barcelona

Data: 2019 i 2020
Lloc:  l’Eixample, Barcelona

Descripció i objectius:

Camí Amic és una associació que opera al barri de l’Eixample de Barcelona i que promou els espais verds i per a peatons a la ciutat. S’han realitzat una sèrie d’accions entre 2019 i 2020, on hem dissenyat i dinamitzat propostes creatives orientades a transmetre valors com la sostenibilitat i la importància dels espais verds, i on la ciutadania ha pogut deixar les seves opinions i petjades respecte a com els hi agradaria que fos la seva ciutat. Hem treballat conjuntament amb Aula Ambiental, de la Sagrada Família.

Resultats:

Es van realitzar exposicions efímeres on les famílies van fer obres expressant com seria la seva ciutat ideal. També es van fer enquestes a la població per conèixer què els hi agradaria millorar al seu barri. Són activitats de consciència col·lectiva i responsabilitat social, realitzades a través de propostes creatives que desperten la reflexió i promouen valors, així com la responsabilitat, la cura i el civisme.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.