Una Trobada amb Superpoders

Servei:  Teambuilding virtual

Client: Activitat realitzada per a diversos clients.

Data: 2020

Lloc:  Experiència 100% virtual, des del nostre plató cap als diferents espais de treball de totes les persones participants a través de Zoom Business. Els/les participants reben una invitació a l’esdeveniment, personalitzada i amb disseny corporatiu.

Descripció i objectius:

Producció completa de teambuilding virtual per grups de 10 a 180 persones. Creàctium proporciona el disseny de guió, l’escenografia, el suport i l’equip tècnic, el plató, la dinamització, la coordinació i conducció de l’esdeveniment de forma íntegra. Els participants reben al seu domicili un KIT CREATIU personalitzat, i el repte consisteix en dissenyar i disfressar a un/a company/a de Superheroi/Superheroïna, amb les característiques, valors i superpoders necessaris per afrontar els propers mesos incerts dins l’empresa. L’objectiu de l’experiència és vincular l’equip, promoure la retrobada, la connexió i la comunicació entre les persones, creant un espai tan virtual com humà.

La dinamització es pot dur a terme en català, castellà, anglès i alemany, segons preferència del client.

Resultats:

Els/les participants treballen en petites sales virtuals i posen en comú els seus resultats a la sala principal de Zoom amb tot el grup, on els Superherois/Superheroïnes es presenten davant dels seus companys/es. D’aquesta manera, a través del joc i el procés creatiu, les persones comparteixen experiències i reforcen vincles treballant amb reptes comuns.

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.