Impro Time!

Servei: Teambuilding virtual

Client: Activitat realitzada per diversos clients

Data: 2020

Lloc:  Experiència 100% virtual

Descripció i objectius:

Producció completa de teambuilding virtual per grups entre 10 i 1000 persones. El treball realitzat per Creàctium inclou el disseny de guió, l’escenografia, el suport i l’equip tècnic, el plató, la dinamització, la coordinació i conducció de l’esdeveniment. 

Els/les participants reben prèviament una enquesta per mail, on aporten frases inspiradores per l’espectacle. El dia de l’esdeveniment els/les participants gaudeixen de dinàmiques interactives d’icebreaking i són espectadors/es d’un Show d’ImproTeatre personalitzat, inspirat en anècdotes pròpies de l’equip i l’empresa, històries improvisades i divertides per generar un esdeveniment únic i trencador. L’objectiu de l’experiència és vincular a l’equip, promoure el retrobament, la connexió i comunicació entre les persones, creant un espai virtual, proper i humà. 

Resultats:

Els/les participants gaudeixen d’un espai de retrobada, ple d’humor, i s’emporten motivació i esperit d’equip per seguir progressant conjuntament amb èxit. D’aquesta forma, a través del joc i el procés creatiu, les persones comparteixen experiències i reforcen vincles donant valor a la seva feina i a la seva professió. 

Si vols que t'ajudem a crear la teva pròpia experiència transformadora, només tens que contactar-nos

Ens encantarà conèixe’t i escoltar-te per pensar junts un projecte únic, impactant i a mida.